torstai 30. kesäkuuta 2011

Kuolema ei ole olemattomuutta

”Totisesti, totisesti minä sanon teille: aika tulee ja on jo, jolloin kuolleet kuulevat Jumalan Pojan äänen, ja jotka sen kuulevat, ne saavat elää.” (Joh 5:25)

Jeesus siis sanoi, että jo siinä Hänen puhumisensa aikana oli kuolleita, jotka kuulivat Hänen äänensä ja alkoivat elämään! Jotka eivät kuulleet (siis ottaneet kuuleviin korviinsa ja tulleet uskoon), jäivät kuolleiksi.

Ja Paavali todistaa itsestään ja muista uskovista, että he kaikki olivat kuolleita, mutta Jeesus teki heidät eläviksi (”on tehnyt meidät, jotka olimme kuolleet rikoksiimme, eläviksi Kristuksen kanssa - armosta te olette pelastetut” Ef 2:5).

Kyse ei siis ole mistään tulevasta, että joku kuolee ruumiissaan ja sitten hänet tehdään eläväksi, vaan tuo on jo kunkin uskovan kohdalla tapahtunut tosiasia.

Kuolleet ihmiset siis syövät, juovat, menevät naimisiin, synnyttävät, tekevät työtä… ja kuvittelevat omassa mielessään, että toinen kuolema eli helvetti on olemattomuutta!?! Eikö silloin pitäisi jo herätyskellojen soida päässä: olen nyt kuollut, silti tajuissani (tunteva, ajatteleva, toimiva), niinpä olen helvetissäkin kuollut, mutta tajuissani (tunteva, ajatteleva, toimiva).

Eihän ihminen ole täällä maan päällä olematon, vaikka hän on Jumalan sanan mukaan kuollut. Kuolema ei ole olemattomuutta.

Jos et halua jatkaa olemistasi täällä maan päällä enää kuolleena, ja edelleen viimeisen tuomion kautta ikuiseen kuolemaan eli helvettiin, niin lue tämä kirjoitukseni, siinä on ohjeet, miten voit pelastua ja tulla eläväksi jo tässä maailmassa ja elää ikuisesti Jumalan kanssa taivaassa:

http://uskonasioita.blogspot.com/2008/11/miten-voit-pelastua.html 

Ei kommentteja: